Viballa™ | Corteva Agriscience™
  
Corteva Agriscience
| Viballa® gyomirtó szer
 
 
 
 
Viballa® Szükséghelyzeti engedély
napraforgóban
A Nemzeti Élelmiszerlánc-Biztonsági Hivatal (NÉBIH) 2020. január 21-én engedélyezte a Viballa® gyomirtó szer parlagfű elleni szükséghelyzeti felhasználását napraforgóban.
Előzetes termelői regisztráció szükséges

A felhasználók kötelesek bejelenteni a Viballa® kijuttatás helyét és tervezett idejét, a kezelések megkezdése előtt.
A bejelentés érdekében, a kérelmező - Corteva Agriscience - honlapján előzetesen regisztrálni szükséges.

Tájékoztatjuk Tisztelt Partnereinket, hogy ezen regisztráció során megadott adatok továbbításra kerülnek a területileg illetékes megyei kormányhivatalok felé, ahol azokat a határozatnak megfelelően rögzítik.
Ezzel a hatóság részére történő bejelentés teljesül.
Tisztelt Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Viballa® gyomirtó szer szükséghelyzeti engedéllyel történő felhasználásának regisztrációja 2020. július 31-i dátummal lezárult.

Bízunk benne, hogy a Corteva Agriscience™ növényvédő szerei, valamint vetőmagjai között a jövőben is megtalálja az Ön számára leginkább ideális termékeket. További információért látogasson el a www.corteva.hu weboldalra!

Üdvözlettel,
Corteva Agriscience™

A növényvédő szereket biztonságosan kell használni. Használat előtt mindig olvassa el és kövesse a címkén és a szükséghelyzeti engedélyben leírtakat.
Letölthető dokumentumok
 
Lépjen velünk kapcsolatba:

® ™ A DuPont, a Dow AgroSciences és a Pioneer, valamint ezek leányvállalatainak vagy a védjegy tulajdonosainak védjegyei. © 2020 Corteva.